Üdvözlöm! A nevem Bence. Szüleim rólam nevezték el ezt a remek apartmanházat. Vendégházunk Poroszlón, a Tisza-tó mellett, nyugodt, csendes környezetben, a vízparttól egy 10 perces sétára helyezkedik el. . A család- és gyermekbarát szálláshelyek önellátóak, kényelmesek és teljesen felszereltek. Jöjjenek el hozzánk!
https://www.facebook.com/bencevendeghaz
            
Bence Vendégház Poroszló

Kedves Látogató! Örömmel értesítjük hogy vállalkozásunk sikeres pályázatot nyújtott be Magyarország Kormánya részére a Kisfaludy Programon belül megvalósuló Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése program keretein belül.

Kedvezményezett neve: Cselő István A támogatott projekt címe: Vendégház fejlesztése Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020- A szerződött támogatás összege: 2.000.000 HUF Támogatás mértéke: 100% A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: A támogatási összegből a Vendégházon és házban külső-belsö arculati megújításokat, szolgáltatás fejlesztéseket, eszköz beszerzéseket és kültéri beruházást hajtottunk végre. A programmal kapcsolatos részletekért kérjük keresse fel az alábbi weboldalt. www.kisfaludyprogram.hu