Házirend

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.

A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

Szállás

Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el.

Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig!

Dohányzás

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A dohányzásra kijelölt helyek: a tűzrakó-hely környékén. Szíveskedjenek a dohányzást erre a helyre korlátozni, továbbá hamutartót használni!

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

A kapu, és az apartman zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput, valamint az apartman bejáratai ajtaját kulcsra zárni!

Parkolás

Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy a szállásadókat ne korlátozzák a szabad mozgásban!

 

Berendezési tárgyakhasználata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.

Takarítás

Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg és ottlétük alatt a tisztaságról maguk, gondoskodnak. Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra!

Szemét elhelyezése

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges. Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a portán található nagy kukába. Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található. Az udvaron szelektív huladékgyüjtő áll a vendégek részére, kérjük használják.

Állat

Állatot behozni tilos.

Fűtés

A helyiségek hőmérséklete a konvektorokon található szabályozókkal állítható!

Kérjük, ügyeljen az optimális energiafelhasználásra!

Étkezés

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használni.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!

Kert

A kertet a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények és a kerti bútorok épségére!

A játszóteret mindenki saját felelősségére használhatja, szülői felügyelet mellett.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámok valamelyikén: Cselő István 0670 321 5458

Köszönöm együttműködésüket! Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánok!